The Perennial Show Garden, RHS Flower Show, Cardiff 2019 – Peter Donegan Garden Design & Landscaping

3
The Perennial Show Garden, RHS Flower Show, Cardiff 2019 – Peter Donegan Garden Design & Landscaping

rhs Cardiff 2019

Ο Πολυετής Κήπος κερδίζει το ασημένιο μετάλλιο στο RHS Flower Show Cardiff 2019.

Σχεδιάστηκε από τον Ιρλανδό σχεδιαστή κήπου Peter Donegan και κατασκευάστηκε από Εξωραϊσμός Burnham, ο σύγχρονος κήπος δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στον εορτασμό της 180ης επετείου των φιλανθρωπικών οργανώσεων κήπου. Είναι η πρώτη φορά που η Perennial εκθέτει στο Βασιλική Εταιρεία Οπωροκηπευτικών Ανθοκομική Έκθεση με χορηγία Brewin Dolphin, και η πρώτη φορά που ο Peter (ή οποιοσδήποτε Ιρλανδός σχεδιαστής) είχε σχέδια αποδεκτά στη διάσημη έκθεση λουλουδιών.

Πίτερ Ντόνεγκαν σχεδιαστής κήπου, εργολάβος του Εντ Μπέρνχαμ

Τον Νοέμβριο του 2018 ο Peter επιλέχθηκε από μια γαλλική κριτική επιτροπή για να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία σχεδιάστε και πραγματοποιήστε τον Ιρλανδικό Κήπο Ειρήνης του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου στο Chateau de Peronne στην περιοχή Somme της Βόρειας Γαλλίας και δείτε τον κήπο στην αποξηραμένη τάφρο του κάστρου του 13ου αιώνα μέχρι την ολοκλήρωση. Αυτός ήταν ο πρώτος δημόσιος κήπος του Peter μετά την επιστροφή του.

Ο Πολυετής Κήπος κατέστη δυνατός με την υποστήριξη της βιομηχανίας κηπευτικών, ιδιαίτερα του Ed Burnham της Burnham Landscaping, ο οποίος από το 2011 έχει δημιουργήσει τουλάχιστον 13 RHS Show Gardens (το προηγούμενο ήταν στο RHS Chelsea). Και επίσης η CED Natural Stone που παρείχε τον σκληρό εξωραϊσμό, η Oxford Planters κατασκεύασε με το χέρι την ειδική εξωτερική κουζίνα και η φύτευση που καλλιεργήθηκε με τεχνογνωσία ήταν από την Hortus Loci.

rhs talks theater

Ο Ιρλανδός σχεδιαστής Donegan ήταν επίσης εκεί μετά από πρόσκληση για συνέντευξη από τον Terry Walton του BBC ζωντανά στο The RHS Talks Theatre Stage και μαζί με τον Ed Burnham έδωσε μια σειρά από συνομιλίες με την RNIB Cymru στο Εθνικό Μουσείο του Κάρντιφ και επίσης στη Βασιλική Βρετανική Λεγεώνα του Κάρντιφ.

Μιλώντας για το ασημένιο μετάλλιο του RHS, ο Donegan σημείωσε:

Ήταν τιμή μου που επιλέχθηκα από την Perennial για να σχεδιάσω αυτόν τον κήπο για να γιορτάσουν την 180η επέτειό τους. Το να γίνω δεκτός τότε από τη Βασιλική Εταιρεία Οπωροκηπευτικών και να δούμε τον κήπο να ζωντανεύει δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τη βοήθεια τόσων πολλών. Και αν σκεφτείς ότι η ομάδα φύτευσης περιελάμβανε την Cherry Carmen και τον Andrew Fisher Tomlin και μετά θυμηθείς ποιος έφτιαχνε αυτήν την εικόνα, πρέπει πραγματικά να τσιμπήσεις τον εαυτό σου.

Ο ανάδοχος Ed Burnham σημείωσε περαιτέρω:

Το γεγονός ότι αυτός ο κήπος RHS άνοιξε επίσημα από την Ανδρική Χορωδία του Νιούπορτ (τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο της Ουαλίας) και ακολούθησε μια επίδειξη μαγειρικής από τον κήπο από τον δύο φορές νικητή του Great British Menu Tommy Heaney για να καταγράψει τους αριθμούς προσέλευσης στο RHS Cardiff είναι κάτι που δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ. . Προσθέστε την τοπική υποστήριξη των Romilly Finance, Pro Cook, Two Spots Coffee και Directing Media και νομίζω ότι είναι δίκαιο να προτείνουμε ότι είχαμε πραγματικά κάτι σαν ονειρική ομάδα και μια ονειροπόληση που δεν νομίζω ότι θα ξαναδώ.

Tommy Heaney Cardiff, κήπος rhs

Ο Πολυετής Κήπος. RHS – Royal Horticultural Society Cardiff 2019.
Αργυρό μετάλιο. Κατηγορία: Show Garden.

Εμφάνιση Ομάδας Κήπου:

Σχεδιαστής κήπου: Peter Donegan
Ανάδοχος: Ed Burnham | Εξωραϊσμός Burnham

Φύτεμα: Cherry Carmen | Άντριου Φίσερ Τόμλιν

Κουζίνα: Oxford Planters | Πέτρα: CED Stone Group | Φυτά: Κήποι | μαγειρικά σκεύη: ProCook

Περαιτέρω υποστήριξη:
Heaney’s Cardiff, Καφές δύο θέσεων, Διεύθυνση Μέσων και Romilly Financial

Φωτογραφία: Τιμ Χάουελ

Καταχώριση φυτών:

Δέντρο: Amelanchier Lamarkii
Hedge: Taxus Bacata

Φυτά:
Anemone coronaria κύριε Fokker
Aquilegia Yellow Star
Dianthus tianshanius
Epimedium red
Epimedium versicolor Sulphureum
Εριγέρων καρβινσκιανούς
Erysium amydgaioides robbiae
Euphorbia martinii
Foeniculum vulgare Giant Bronze
Geranium phaem Sambor
Γεράνι
Geum Apricot Pearl
Geum Totally Tangerine
Iris germanica δεισιδαιμονία
Lamium orvala
Luzula sylvatica
Mentha spicata
Orlaya grandiflora
Αναισθητική αμφιβολία albiflor
Sesleria heufleriana
Tellmia grandiflora
Παραγγείλετε grandiflora Forest Frost
Ανοιξιάτικη Συμφωνία Τιαρέλα

Schreibe einen Kommentar