HENNA POWDER – TOP MYTH BUSTER

1
HENNA POWDER – TOP MYTH BUSTER

Henna Powder – Ένα φυσικό θεραπευτικό για τα μαλλιά

Ντρέπεστε από το άκαιρο γκριζάρισμα των πολύτιμων κλώνων των μαλλιών σας και θέλετε να απαλλαγείτε από αυτές; Λοιπόν, πριν φτάσουμε στη λύση, πρέπει να αναλύσουμε το πρόβλημα. Το γκριζάρισμα των μαλλιών μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους, οι πιο συνηθισμένοι από τους οποίους είναι οι παράγοντες της γήρανσης και η γενετική. Μερικοί άνθρωποι έχουν λαμπερά πυκνά μαλλιά, αλλά κάποιοι αντιμετωπίζουν άκαιρη λεύκανση των μαλλιών λόγω γενετικών παραγόντων, ενώ μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν γκρίζα μαλλιά λόγω της ηλικίας τους. Και οι δύο αυτοί λόγοι δεν μπορούν να εξαλειφθούν, οπότε ποια είναι η λύση; Η λύση είναι αρκετά απλή. Όχι απλά απλό, αλλά εύκολα διαθέσιμο και φιλικό στην τσέπη. Είναι HENNA POWDER.

Η πούδρα χέννας είναι όπως όλοι γνωρίζουμε ένα φυσικό προϊόν, που ποτέ δεν βλάπτει ή υποβαθμίζει την ποιότητα των μαλλιών σας. Αυτή η πούδρα δεν είναι ένα από αυτά, αλλά η μόνη λύση σε αυτό το διαρκές πρόβλημα των γκρίζων μαλλιών.

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΜΥΘΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΚΟΝΗΣ ΧΕΝΝΑ

Οι σκόνες χέννας είναι εξαιρετικά ασφαλείς, προσιτές και εύκολα διαθέσιμες οπουδήποτε – στο διαδίκτυο καθώς και σε καταστήματα ή καταστήματα κοντά σας. Δεν λειτουργούν απλώς ως βαφές μαλλιών, αλλά είναι επίσης μια θεραπεία για τόσα άλλα προβλήματα μαλλιών όπως η τριχόπτωση, η τραχύτητα, η ξηρότητα, ακόμη και τα φριζαρισμένα μαλλιά. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν δεν έχετε πρόβλημα με τα λευκά μαλλιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκόνη χέννας για να βελτιώσετε απλώς την ποιότητα των μαλλιών σας καθώς και να τη διατηρήσετε εάν η ποιότητα των μαλλιών σας έχει υποβαθμιστεί λόγω ανθυγιεινών λόγων όπως η ρύπανση και οι χημικές ουσίες.

Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η χέννα έχει πολλά μειονεκτήματα μαζί της, οπότε έρχονται εδώ μερικοί μύθοι που θα εξαλείψουν κάθε πιθανότητα αμφιβολίας που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας σχετικά με την αποτελεσματικότητα της σκόνης χέννας.

1. ΧΡΗΣΗ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΣΤΗ ΣΚΟΝΗ ΧΕΝΝΑ ΜΟΥ

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αν αναμειγνύουν εκχύλισμα λεμονιού στη σκόνη τους, τότε θα τους δώσει καλύτερα αποτελέσματα.

Γεγονός: Αυτή είναι η χειρότερη πρακτική καθώς ο χυμός λεμονιού είναι όξινος και μπορεί να διαβρώσει το φυσικό λάδι και το χρώμα στα μαλλιά σας.

2. ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΣΚΟΝΗ

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι πριν από την εφαρμογή, η χέννα πρέπει να διατηρηθεί παγωμένη για να επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα.

Γεγονός: Αυτό δεν απαιτείται, καθώς η σκόνη χέννας είναι μια φυσική θεραπεία για τα προβλήματα των μαλλιών και δεν θα χαλάσει ποτέ ακόμα κι αν διατηρηθεί έξω σε κανονικές θερμοκρασίες. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να αναμίξετε τη χέννα με κάτι άλλο για να φτιάξετε μια πάστα, τότε ίσως χρειαστεί να την βάλετε στο ψυγείο για να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής της.

3. Η ΧΕΝΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ Εύθραυστα

Πολλοί στυλίστες απορρίπτουν την ιδέα της χρήσης σκόνης χέννας, επειδή πιστεύουν ότι εάν η χέννα χρησιμοποιείται πάνω από λευκασμένα μαλλιά, θα κάνει τα μαλλιά εύθραυστα, μειώνοντας έτσι την ποιότητα των μαλλιών.

Γεγονός: Λοιπόν, αυτό είναι απλώς ένας μύθος και η μόνη μορφή χέννας που μπορεί να βλάψει τα μαλλιά σας είναι η «μαύρη χέννα» που είναι κοινώς γνωστή ως «kali Mehendi επειδή είναι εν μέρει φυσική και κυρίως χημική.

Camilla Henna Powder

4. Η ΧΕΝΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΝ ΑΧΥΡΟ

Ένας άλλος μύθος για τη σκόνη χέννας είναι ότι εάν χρησιμοποιείται τακτικά, μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας τραχιά και σαν άχυρα, αρπάζοντας τη φυσική απαλότητα και γοητεία των μαλλιών σας.

Γεγονός: Λοιπόν, αυτό δεν είναι παρά μια λανθασμένη αντίληψη καθώς η πούδρα χέννας είναι 100% φυσική και το μόνο πράγμα που μπορεί να καταστρέψει την ποιότητα των μαλλιών σας είναι τα χημικά. Έτσι, την επόμενη φορά που κάποιος θα δυσφημήσει τη χέννα, πρέπει να θυμάστε ότι είναι οι χημικές ουσίες που βλάπτουν τα μαλλιά ξεκινώντας από τις ρίζες των μαλλιών μέχρι τα νήματα, και όχι ένα φυσικό προϊόν. Ωστόσο, εάν αγοράσετε μια σκόνη Camilla Henna από τη Natural Herbal, δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με το χημικό μείγμα. Καθώς καλό είναι να μην αναμειγνύετε τη φυσική χέννα με καμία χημική ουσία και να τη χρησιμοποιείτε γιατί μπορεί και πάλι να καταπιεί τη φυσικότητα του προϊόντος σας και να καταστρέψει τα μαλλιά σας.

ΦΥΣΙΚΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΧΕΝΝΑ

Φυσικά φύλλα χέννας

Τώρα που έχουμε ήδη εξαφανίσει όλους τους μύθους σχετικά με τη χρήση σκόνης χέννας στα μαλλιά σας και γνωρίζετε τα πλεονεκτήματά της. Τώρα πρέπει να μάθετε ποιος προμηθεύει την καλύτερη ποιότητα και γνήσια φυσική και αυθεντική σκόνη χέννας. Η Natural Herbal έχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων χέννας και ασχολείται όχι μόνο με τη χέννα αλλά και με μια μεγάλη γκάμα άλλων προϊόντων. Δημιουργεί σκόνη χέννας που εξάγεται από ωμά φύλλα χέννας, έτσι ώστε οι αγοραστές να μπορούν να είναι σίγουροι για την ποιότητα και την αυθεντικότητά της. Η Natural Herbal είναι κορυφαίος προμηθευτής σκόνης χέννας, αλλά αν κάποιος θέλει να είναι πιο σίγουρος, τότε μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε γνήσια και φυσικά φύλλα χέννας από αυτά, καθώς είναι και κορυφαίοι προμηθευτές φύλλων χέννας.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να απαλλαγείτε από τα προβλήματα των μαλλιών σας, Σκέψου Φυσικά, Σκέψου Χένα!

Schreibe einen Kommentar