Στόχοι + Σχέδια για τον Μάιο του 2022

0
Στόχοι + Σχέδια για τον Μάιο του 2022

Τώρα, δεν ξέρω για εσάς, αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Μάιος θα είναι ένας πολυάσχολος μήνας εδώ στο Wild Rose Cottage. Εννοώ ότι ο Απρίλιος ήταν ένας πολυάσχολος μήνας για εμάς, αλλά καθώς περνάμε σε μια εποχή ανερχόμενης ενέργειας, περιμένω ότι ο Μάιος θα είναι ακόμα πιο γεμάτος δράση.

Ενώ συνήθως προσπαθώ να λέω ναι μόνο σε μερικά πράγματα, προσπαθώντας να μην υπερβάλω τον εαυτό μου, αφήνοντάς με να νιώθω συγκλονισμένος και σαν το έδαφος να κινείται πιο γρήγορα από μένα — τους καλοκαιρινούς μήνες, διαπιστώνω ότι μπορώ να συμβαδίσω με ένα πιο γρήγορο ο ρυθμός της ζωής είναι λίγο πιο εύκολος.

Αυτόν τον μήνα, έχω μερικά μεγάλα όνειρα να πραγματοποιήσω και θα ήθελα να μοιραστώ μερικά από αυτά μαζί σας. Δεν θα ολοκληρωθούν όλα όσα μοιράζομαι παρακάτω τις επόμενες 30 ημέρες, αλλά ο στόχος μου είναι να ξεκινήσω με αυτά τα πράγματα και να τα ολοκληρώσω πριν από το τέλος του καλοκαιριού.

Στόχοι + Σχέδια για τον Μάιο

  • Ολοκληρώστε την ταπετσαρία στο σπίτι μας (μόνο ένα δωμάτιο ακόμα!)
  • Ξεκινήστε το μεγάλο μου έργο ζωγραφικής κουζίνας, το να βάψω ξανά τα ντουλάπια, να βάλω επιτέλους ένα χτύπημα και ίσως να ξαναβάψω και τους τοίχους.
  • Προσθέστε νέα φυτά σε 3 κρεβάτια κήπου από πέρυσι και δημιουργήστε ένα εντελώς νέο στο μπροστινό μέρος του σπιτιού.
  • Τελειώστε το σάπια φύλλα και πέτρα στο ρεύμα της λίμνης.
  • Ξεκινήστε το δάπεδο στη νέα μας μελέτη.
  • Ολοκληρώστε ένα μεγάλο έργο της Ακαδημίας Βοτάνων στο οποίο εργάζομαι όλο το χρόνο!
  • Ξεκινήστε τη διαδικασία εξορθολογισμού των ψηφιακών προσφορών της Growing Up Herbal.
  • Σχεδιάστε το καλοκαιρινό περιεχόμενο για τη συνδρομή Inner Circle και λάβετε ένα μήνα νωρίτερα.
  • Ολοκληρώστε να αγοράζετε τα βασικά κομμάτια που χρειάζομαι για τη νέα γκαρνταρόμπα για την οποία εργάζομαι εδώ και μερικούς μήνες.

Ενώ τα περισσότερα από αυτά τα πράγματα είναι έργα για το σπίτι, αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες για μένα αυτή τη στιγμή. Βρισκόμαστε στα μέσα του 3ου έτους του 5ετούς μας έργου αναδιαμόρφωσης και νιώθω την πίεση να σημειώσω σημαντική πρόοδο φέτος!

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε την πρόοδό μου στα περισσότερα από αυτά τα πράγματα, Ίνσταγκραμ και YouTube είναι τα μέρη για να γίνει αυτό ακριβώς. Μοιράζομαι αποσπάσματα ζωής στο Instagram και μοιράζομαι μεγαλύτερα παρασκήνια vlog στο YouTube.

Αγάπη και φως,
Μέγκαν

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Θα μου άρεσε αν μοιραστείτε έναν από τους στόχους σας για τον Μάιο μαζί μου στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Μπορεί να είναι πολύ ωραίο να τα γράψετε και να τα μοιραστείτε με κάποιον.

Schreibe einen Kommentar