Σάλτσα σαλάτας με τριαντάφυλλο βατόμουρο | Ο Πρακτικός Βοτανολόγος

0
Σάλτσα σαλάτας με τριαντάφυλλο βατόμουρο | Ο Πρακτικός Βοτανολόγος

Ποιες είναι οι σαλάτες σας; Πράσινη σαλάτα, σαλάτα αγγουριού, φρέσκο ​​καλαμπόκι ή ντοματοσαλάτα;

Και τι γίνεται με το ντύσιμο;;

Φτιάχνουμε επίσης πολλές σαλάτες με κινόα ή πατατοσαλάτες, αλλά πραγματικά, ανεξάρτητα από το είδος της σαλάτας που θα φτιάξετε, δεν εξαρτάται πραγματικά από το dressing;

Ο κόσμος θα φάει τη σαλάτα σας, θα προχωρήσει και θα προσθέσει ένα υπέροχο ντρέσινγκ και θα τους ακούσει ωχ και αχ και θα αναστενάζουν όταν τρώνε τη σαλάτα σας. Παρατηρείτε ποτέ τσιρίσματα απόλαυσης όταν οι άνθρωποι τρώνε;

Αφού πειραματιστώ με εκατοντάδες συνταγές για σαλάτες, θα βγω έξω και θα πω, νομίζω ότι βρήκα το καλύτερο ντρέσινγκ σαλάτας ποτέ.

Σοβαρά, πρόσφατα μια φίλη πήγε για δείπνο και τη ρώτησε αν μπορούσε πιες το ντρέσινγκ!

Μου ιστολόγια, άρθρα βίντεο και μαθήματα επικεντρώνονται στην υποστήριξη όλων μας να τρώμε περισσότερα βότανα και να ανακτήσουμε τον έλεγχο του εαυτού μας τρόφιμα και φάρμακα ως μια χαρούμενη πρακτική της οικιακής βοτανοθεραπείας.

Με ό,τι χρειάζεται για να διατηρήσουμε τα νοικοκυριά μας, παραμένοντας αφοσιωμένα στο σπιτικό τα τρόφιμα και τα φάρμακα μερικές φορές μπορεί να είναι μια μεγάλη παραγγελία. Πάντα ψάχνω για εύκολες λύσεις που καλύπτουν πολλές βάσεις.

Το να φτιάχνεις τα δικά σου ντρέσινγκ είναι ένα από εκείνα τα μέρη όπου ακόμα και όταν είσαι δεσμευμένος για χρόνο, μπορείς να φτιάξεις σπιτικό.

Το θέμα με αυτό το ντρέσινγκ είναι ότι μπορείς να το φτιάξεις αρκετά για να διαρκέσει αρκετούς μήνες, οπότε πρέπει να το φτιάξεις μόνο μία φορά!

Αυτό το ντρέσινγκ είναι απλό, αλλά υπάρχει ένα βήμα που πρέπει να κάνετε πριν κάνετε το πραγματικό ντρέσινγκ – και φυσικά – αυτό το βήμα περιλαμβάνει πολλά βότανα.

Και είναι αλήθεια, αν παραλείψετε το ελαιόλαδο και προσθέσετε νερό σε αυτή τη συνταγή, θα είναι υπέροχο ποτό! Τώρα βάζω στοίχημα ότι είσαι περίεργος!

Όταν ξεκινάτε να βγάζετε από το ψυγείο ένα τέτοιο σπιτικό dressing, είναι μια διαφορετική ατμόσφαιρα και οι άνθρωποι παρατηρούν πότε αυτό που τρώνε είναι όμορφο, νόστιμο και σπιτικό.

Είμαστε καλωδιωμένοι να δημιουργήσουμε όμορφες θεραπευτικές τροφές από τη συγκομιδή. Μην υποτιμάτε τον αντίκτυπο των νόστιμων σπιτικών ντρέσινγκ!

Μπορείτε να τυλίξετε το κεφάλι σας γύρω από το να φτιάξετε τη δική σας σάλτσα σαλάτας είναι μια πράξη που επηρεάζει τον πολιτισμό;

Νομίζω ότι θα σου αρέσει αυτό το ντύσιμο!

Raspberry Rose ξύδι

Συστατικά

Οδηγίες

 1. Βάλτε τα βότανα και το ξύδι σε ένα καθαρό γυάλινο βάζο.
 2. Χρησιμοποιήστε ένα πλαστικό καπάκι ή καλύψτε το βάζο. Εάν χρησιμοποιείτε μεταλλικό καπάκι, καλύψτε το βάζο με χαρτί κεριού και βάλτε το καπάκι.
 3. Μετά από μερικές μέρες, ελέγξτε το βάζο για να βεβαιωθείτε ότι τα βότανα είναι ακόμα βυθισμένα στο ξύδι. Αν χρειαστεί, συμπληρώστε με περισσότερο ξύδι.
 4. Αφήστε να εγχυθεί σε δροσερό σκοτεινό μέρος για ένα μήνα και στη συνέχεια στραγγίστε και πετάξτε τα βότανα.

Σάλτσα σαλάτας με τριαντάφυλλο βατόμουρου

Συστατικά

 • 1 φλιτζάνι (236 ml) ελαιόλαδο
 • 1/4 φλιτζάνι (60 ml) Ξύδι από Ρόδο Βατόμουρο
 • 1 κουταλιά της σούπας (4 ml) μέλι

Οδηγίες

 1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
 2. Ανακινείστε καλά.
 3. Αποθηκεύστε το Raspberry Rose Salad Dressing στο ψυγείο για έως και έξι μήνες.

Schreibe einen Kommentar