Πώς μπορώ να απαλλαγώ από τα συντρίμμια της αυλής μου;

0
Πώς μπορώ να απαλλαγώ από τα συντρίμμια της αυλής μου;

Καθώς η άνοιξη μπαίνει στο καλοκαίρι, είναι μια εποχή που πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων και ιδιοκτήτες κατοικιών επικεντρώνονται στον εξωραϊσμό. Η βελτίωση της αυλής σας θα προσθέσει στην αξία μεταπώλησης του ακινήτου σας και εάν έχετε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων, ο εξωραϊσμός είναι ζωτικής σημασίας για την προσέλκυση νέων ενοικιαστών.

Ο εξωραϊσμός μπορεί να φαίνεται ατελείωτος. Το κλάδεμα των άκρων, το κούρεμα του γκαζόν, το κόψιμο των θάμνων και το κόψιμο των δενδρυλλίων είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες στην αυλή αυτή την εποχή. Όλη αυτή η εργασία στην αυλή οδηγεί σε μια ερώτηση – πώς μπορώ να απαλλαγώ από τα συντρίμμια της αυλής μου; Ας ρίξουμε μια περαιτέρω ματιά στο τι μπορείτε να κάνετε για να απορρίψετε τα συντρίμμια της αυλής.

Νοικιάστε ένα Roll Off Dumpster

Εάν το έργο εξωραϊσμού σας περιλαμβάνει μια αυλή, τότε ένας κάδος απορριμμάτων 10 γιάρδων θα είναι αρκετός καθώς χωράει το ισοδύναμο τριών φορτηγών φορτηγών. Εάν το έργο εξωραϊσμού σας προορίζεται για εμπορική ιδιοκτησία, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν κάδο απορριμμάτων μήκους 30 ναυπηγών που χωράει το ισοδύναμο των εννέα φορτηγών φορτηγών.

Αφού αποφασίσετε τι μέγεθος roll-off dumpter που χρειάζεστε, καλέστε την Dumpstermaxx για να παραγγείλετε τον κάδο απορριμμάτων σας. Θα το παραδώσουμε σε κατάλληλη στιγμή για εσάς σε τοποθεσία της επιλογής σας. Όταν γεμίσετε τον κάδο απορριμμάτων, θα τον παραλάβουμε και θα τον μεταφέρουμε στην πλησιέστερη χωματερή, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας.

Κλαδιά δέντρων, άκρα και κορμοί

Όταν απορρίπτετε τα υπολείμματα της αυλής από τα δέντρα, είναι συνετό να κόβετε κλαδιά, άκρα ή κορμούς σε μικρότερα, πιο διαχειρίσιμα κομμάτια, ώστε να χωρούν στον κάδο απορριμμάτων. Όσο περισσότερο ψιλοκόβετε και κόβετε κομμάτια ενός δέντρου, τόσο πιο εύκολο θα είναι να τοποθετήσετε άλλα υπολείμματα αυλής στον κάδο απορριμμάτων και μπορεί να σας γλιτώσει από το να χρειαστεί να παραγγείλετε ένα επιπλέον.

Αποκόμματα χόρτου

Εάν μαζεύετε τα αποκόμματα του χόρτου σας καθώς κόβετε αντί να τα αφήνετε στο γρασίδι, τότε φροντίστε να τα βάλετε σε μεγάλες σακούλες απορριμμάτων αυλής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ευκολότερο να τοποθετήσετε τα αποκόμματα γκαζόν στον απορριμματοφόρο σας όταν βρίσκονται σε μια τσάντα. Εάν προσπαθήσετε να πετάξετε τα υπολείμματα χόρτου απευθείας σε έναν κάδο απορριμμάτων, τα μισά από αυτά που έχετε συλλέξει μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο καθώς προσπαθείτε να τα πετάξετε.

Νεκροί θάμνοι και φυτά

Εάν έχετε πολλούς νεκρούς θάμνους που πρέπει να αφαιρεθούν, η καλύτερη επιλογή είναι να τους ξεθάψετε και να τους πετάξετε ολόκληρους στον κάδο απορριμμάτων σας. Οι θάμνοι είναι σημαντικά μικρότεροι από τα δέντρα και δεν καταλαμβάνουν τόσο πολύ χώρο στον κάδο απορριμμάτων.

Δεν επιβιώνουν όλα τα φυτά σε γλάστρες το χειμώνα. αυτά που δεν χρειάζεται να πετάξετε στον κάδο απορριμμάτων σας. Μπορείτε να πετάξετε φυτά σε γλάστρες, γλάστρα και όλα, στον κάδο απορριμμάτων σας, εκτός εάν, φυσικά, θέλετε να σώσετε τη γλάστρα.

Το Dumpstermaxx μπορεί να σας βοηθήσει να πετάξετε τα συντρίμμια της αυλής

Εάν κάνετε μια μεγάλη ή μικρή εργασία εξωραϊσμού, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Καλέστε μας για την ενοικίαση ενός σκουπιδιού για το έργο σας. ένας από τους ειδικούς μας στα σκουπίδια θα χαρεί να συζητήσει το μέγεθος του σκουπιδιού που χρειάζεστε. Μην αναβάλλετε άλλο αυτό το έργο εξωραϊσμού. καλέστε μας σήμερα!

Schreibe einen Kommentar