Καλή Ημέρα της Γης και σας ευχαριστούμε για 8 χρόνια!

Καλή Ημέρα της Γης και σας ευχαριστούμε για 8 χρόνια!

April 22, 2022 0 Von admin

Ποιες στιγμές στη ζωή σου έχουν χαρίσει έναστρα μάτια;

Ερωτεύομαι?

Ανακαλύπτεις ότι είσαι έγκυος;

Κρατάτε το μωρό σας για πρώτη φορά;

Ξεκινώντας μια νέα δουλειά;

Κερδίζοντας ένα βραβείο;

Κορυφώνεται ένα βουνό;

Δημιουργία ενός έργου τέχνης;

Παρακολουθείτε το παιδί σας ή κάποιον που αγαπάτε να πετυχαίνει έναν στόχο που έχει νόημα για εκείνους;

Μια από τις μεγάλες μου στιγμές με τα αστέρια ήταν η απόφαση να ξεκινήσω αυτό ιστοσελίδα, την οποία εγκαινίασα αυτή την ημέρα, Ημέρα της Γης, το 2014. Πριν από αυτό, το 2009, είχα ιδρύσει ένα κεφάλαιο του Ολιστικού Δικτύου Μητέρων. Ενώ μου άρεσε να οργανώνω συναντήσεις για ανθρώπους και να μαθαίνω για διαφορετικές θεραπευτικές μεθόδους και στρατηγικές γονικής μέριμνας, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που έφτιαξα έναν ιστότοπο όπου θα μπορούσα να κάνω συνεντεύξεις και να προβάλλω επιχειρήσεις και να δημοσιεύω κομμάτια από ειδικούς και γονείς.

Μια άλλη στιγμή με έναστρο μάτια το καλοκαίρι του 2012 ήταν όταν η ιδέα για η νουβέλα μπήκε στο μυαλό μου και είπε «πρέπει να το γράψεις αυτό». Σχεδίαζα να ακούσω το κάλεσμα, ελπίζοντας και πιστεύοντας ότι θα μπορούσα να απολαύσω αυτή τη δημιουργική διέξοδο και επίσης να δημιουργήσω μια επιχείρηση.

Αλλά ήταν μερικά πράγματα που δεν είχα συνειδητοποιήσει, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι η κούραση και το βάρος και άλλα συμπτώματα που είχα δεν ήταν απλώς παρατεταμένες επιδράσεις μετά τον τοκετό, αλλά μάλλον αποδείχθηκαν από τη χρόνια νόσο του Lyme και τον επανενεργοποιημένο ιό Epstein-Barr. Δεν ήξερα ότι τα πράγματα θα συνεχίσουν να χειροτερεύουν, όχι να βελτιώνονται.

Αυτό ίσχυε μέχρι χρόνια αργότερα, όταν τελικά αρρώστησα τόσο πολύ με έναν νέο ιό που το Lyme έγινε οξύ/ενεργό. Το θετικό ήταν ότι μπόρεσα να το περιορίσω με πολλά βότανα και παρεμβάσεις. (Περισσότερα για τη θεραπεία μου στο υγιής γυναίκα) Και αυτή η αλλαγή ήταν δυνατή μόνο μετά από πολλά χρόνια αργής προόδου στην υγεία του γαστρεντερικού μου με ένα χρονοβόρο πρωτόκολλο διατροφής.

Έπρεπε να βάλω πολλή ενέργεια στο σώμα μου για να λειτουργήσει, και δεν περίσσευαν πολλά για δημιουργικότητα, για γραφή μυθοπλασίας ή για τη δημιουργία συνεργασιών, ώστε να μπορέσω να δημιουργήσω μια επιχείρηση που δεν συνέχισε να εξαντλείται τους πόρους της οικογένειάς μου.

Επίσης, δεν συνειδητοποίησα την έκταση της υποστήριξης που θα χρειάζονταν τα παιδιά μου: ιατρική, συναισθηματική και ακαδημαϊκή. Είναι σημαντικό για μένα να κάνω σωστά τα παιδιά μου, να τα βάζω πρώτα. Εξάλλου, το να γίνω μαμά είναι αυτό που με ενέπνευσε να δουλέψω σκληρά για να γίνω αρκετά υγιής να αντιστρέψει τη νόσο του Graves και να αντιμετωπίσει την κοιλιοκάκη πίσω στο 2004!

Δεν μπορούσα να είμαι αυτός που χρειάζονταν—μια υγιής, καλά μαμά—και επίσης να χτίσω και να διατηρήσω με επιτυχία μια επιχείρηση. Έπρεπε να δώσω προτεραιότητα στη δική μου ευεξία, για τον εαυτό μου και για να μπορώ να είμαι εκεί για τα παιδιά μου. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να εργαστούν, να θεραπεύσουν και να χτίσουν όλα ταυτόχρονα, αλλά αυτή δεν ήταν η εμπειρία μου.

Έχουν περάσει μερικά χρόνια από τότε που δημοσιεύω τακτικά. Επανασχεδίασα τον ιστότοπο πριν από λίγο καιρό για να είναι πιο αρχειακός, για να διατηρώ όλες τις αναρτήσεις στις οποίες δουλεύουμε τόσο σκληρά εγώ και άλλοι. Είχα μια πρόχειρη αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στην ουρά για πολλούς, πολλούς μήνες. Τελικά αποφάσισα ότι την Ημέρα της Γης το 2022, οκτώ χρόνια από την ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας, θα σας ενημερώσω Αποσύρω επίσημα το Mindful Healthy Life.

Θα διατηρήσω το περιεχόμενο του ιστότοπου ενημερωμένο προς το παρόν, μέχρι να σκεφτώ κάποια άλλη αρχειακή λύση ή επ ‚αόριστον, εφόσον το κόστος συντήρησης παραμένει χαμηλό. Εκτιμώ όλους όσους έγραψαν για τον ιστότοπο και υποστήριξαν αυτό το ταξίδι. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ επίσης όλους όσους μοιράστηκαν αναρτήσεις από τον ιστότοπο για την αλληλεπίδραση μαζί μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιθανότατα θα κρατήσω τα χέρια μου στο Facebook και το Instagram και περιστασιακά θα μοιράζομαι εκεί πράγματα που μπορεί να σχετίζονται ειδικά με φυσικές οικογένειες στο Μέσο Ατλαντικό.

Θα χαρώ πολύ να ακολουθήσετε το ταξίδι μου ως συγγραφέας Ίνσταγκραμ @jessicaclairehaney, Κελάδημα @crunchychewy, Facebook στο CrunchyChewyMama και μέσω του ιστότοπου του συγγραφέα μου, JessicaClaireHaney.com και το προσωπικό μου blog, CrunchyChewyMama.com. Εγγραφείτε στη νέα λίστα email μου για να μάθετε για τυχόν νέες δημοσιεύσεις στο bit.ly/CCM-email.

Με όλα τα προβλήματα υγείας μου, μου πήρε λίγο χρόνο για να το τελειώσω μυθιστόρημα, που αυτή τη στιγμή απευθύνω σε λογοτεχνικούς πράκτορες. Έχει να κάνει πολύ με τη μητρότητα και επίσης με την επίγνωση και την προοπτική. Ελπίζω κάποια μέρα να μπορέσω να σας πω πώς να αγοράσετε ένα αντίγραφο! Τρία κεφάλαια έχουν δημοσιευθεί σε ανθολογίες γυναικών συγγραφέων και λογοτεχνικών περιοδικών της DC (σύνδεσμοι εδώ). Δουλεύω πάνω σε κάποια άλλη μυθοπλασία, ποίηση και δημιουργική μη μυθοπλασία. Την περασμένη εβδομάδα είχα ένα ποίημα που κοινοποίησα στο Instagram παρουσιάζεται από το Literary Mamaμια υπέροχη έκδοση που δίνει φωνή στις ποικίλες εμπειρίες της μητρότητας.

Ολα τα δικά μου δημοσιεύσεις βρίσκονται στον ιστότοπο του συγγραφέα μου, JessicaClaireHaney.com. μπορείτε επίσης να αναφέρετε τυχόν επερχόμενες αναγνώσεις ή εκδηλώσεις στο my εμφανίσεις σελίδα, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο με εμένα να διαβάζω τη δουλειά μου και να μιλάω για υγιή σπίτια και να καλλιεργώ τα δικά σας λαχανικά από υπολείμματα τροφών Καλημέρα Ουάσιγκτον.

Ο ιστότοπος του συγγραφέα μου έχει επίσης πληροφορίες για το δικό μου Υπηρεσίες. Διδάσκω από το 2007 και ασχολούμαι με ελεύθερο επάγγελμα και σχεδόν τόσο καιρό, αλλά μου αρέσει πολύ να δουλεύω με τακτικούς πελάτες για τη συγγραφή και την επεξεργασία έργων, ομιλιών, περιεχομένου ιστότοπου και στρατηγικής προβολής.

Εάν γνωρίζετε κάποιον που ψάχνει για δάσκαλο ή προπονητή γραφής, ή συγγραφέα ή συντάκτη, ειδικά με εμπειρία και εκπαίδευση, γονική μέριμνα, ευεξία και περιβάλλον, μη διστάσετε να μοιραστείτε τον ιστότοπό μου ή LinkedIn Προφίλ. Είμαι σχεδόν στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου με πελάτες αυτήν τη στιγμή, ειδικά επειδή περιστασιακά αναλαμβάνω και υποκατάστατες θέσεις διδασκαλίας για να βοηθήσω με την έλλειψη, αλλά τα πράγματα πάντα πέφτουν και πέφτουν. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί να έχω περισσότερο εύρος ζώνης για δουλειά μετά από δύο χρόνια που θα αποφοιτήσω από το λύκειο!

Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από τότε που ξεκίνησα τον ιστότοπο το 2014, όχι μόνο στην προσωπική μου ζωή αλλά και στο τοπίο των μέσων ενημέρωσης. Υπάρχουν τώρα τόσοι πολλοί τρόποι σύνδεσης, μάθησης και ανάπτυξης, καθώς και πολλές περισσότερες ευκαιρίες για τις μητέρες να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να τις δουν να αντικατοπτρίζονται από άλλους που μοιράζονται τις δικές τους.

Ενώ θα ήθελα να μπορούσα να είχα συνειδητοποιήσει μερικά από αυτά οράματα που είχα για τη Mindful Healthy Life, είμαι περήφανος για αυτό που έχτισα και που το έδωσα μια ευκαιρία. Ελπίζω ότι οι ζωές σας εμπλουτίστηκαν με κάποιο τρόπο από τις πληροφορίες που μοιράστηκα μέσω του ιστότοπου ή μέσω Ολιστικές μαμάδεςή σε σχέση.

Ο στόχος ήταν πάντα η σύνδεση και η έμπνευση. Ελπίζω να έχετε βρει δρόμους και για τους δύο στη ζωή σας. Σας εύχομαι υγεία και ευεξία και άφθονο χρόνο, ενέργεια, αγάπη, υποστήριξη και ότι άλλο πόρο χρειάζεστε για να είστε πραγματικά καλά.

Και αν έχετε επιπλέον, επεκτείνετε το σε κάποιον άλλο που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει!

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη,

Τζέσικα