Θεραπείες με σταφύλια και κολλιτσίδα του Όρεγκον για την υγεία του πεπτικού συστήματος

2
Θεραπείες με σταφύλια και κολλιτσίδα του Όρεγκον για την υγεία του πεπτικού συστήματος

Το σταφύλι του Όρεγκον είναι ένα αειθαλές θαμνώδες φυτό που αναπτύσσεται στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό καθώς και σε άλλες εύκρατες περιοχές σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική. Είναι ένα ισχυρά προστατευτικό φυτό με φραγκοσυκιά, φύλλα που μοιάζουν με πουρνάρι και έντονη βερβερίνη που διαπερνά τα ξυλώδη μέρη του. Είναι πιο γνωστό στη δημοφιλή φυτική κουλτούρα ως πιο βιώσιμο υποκατάστατο του Goldenseal όποτε χρειάζεται ένα ισχυρό αντιβιοτικό. Η πρώτη μου συνάντηση με το Oregon Grape ήταν ακριβώς αυτό, ένα γενικό αντιβακτηριακό, αντιμικροβιακό, αντι-ιικό βότανο για την αντιμετώπιση των κρυολογημάτων και της γρίπης κατά τη διάρκεια του χειμώνα στο υγρό, ψυχρό κλίμα της κοιλάδας Willamette και του Βορειοδυτικού Ειρηνικού γενικότερα.

Ως προστατευτικός συνόρων, το Oregon Grape λειτουργεί σε ένα πιο λεπτό, ενεργητικό, μαγικό επίπεδο για να προστατεύσει τα όρια που δέχονται επίθεση από μέσα. Σε μορφή ουσίας λουλουδιών, το Oregon Grape χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τη δυσπιστία και την παράνοια που εδράζεται σε εμπειρίες πρώιμης παιδικής ηλικίας στις οποίες ένιωθαν δυσπιστία ή πείναν για προσοχή και ως αποτέλεσμα δημιούργησαν ισχυρά όρια για να κρατήσουν τους άλλους μακριά. Η ενέργεια του Όρεγκον Γκρέιπ έχει να κάνει με τα κολλώδη, αδιέξοδα πράγματα που μας εμποδίζουν να ανθίσουμε για να προχωρήσουμε, ενθαρρύνοντάς μας να καθαρίσουμε αυτές τις παλιές συναισθηματικές εμπειρίες και να αφήσουμε τις ενέργειές μας να αρχίσουν να ρέουν ξανά. Μιλώντας μαγικά, είναι ένας καλός συνεργάτης όταν εργάζεστε για τη θεραπεία των αποσκευών του ατόμου ή των προγόνων του, ιδιαίτερα όταν δεν είστε απολύτως βέβαιοι εάν το όριο που προστατεύετε είναι ένα καλό όριο. Το Oregon Grape λειτουργεί καλά για εκείνες τις στιγμές που χρειάζεστε σαφήνεια σχετικά με την αξία των πεποιθήσεων που έχετε.

Διατηρώ μια καλή αποθήκευση ρίζας σταφυλιού του Όρεγκον στο ντουλάπι βοτάνων μου όλο το χρόνο. Αν και μου Η οικογένεια δεν τείνει προς βρογχίτιδα ή παρατεταμένους τύπους λοιμώξεων λόγω υγρασίας, μου αρέσει να το έχω έτοιμο για φίλους που είναι πιο ευαίσθητοι σε αυτές. Όταν παρατηρήσω ένα κρυολόγημα ή γρίπη που έχει εισχωρήσει στους πνεύμονές μου και καταλήγει στο στάδιο της παρατεταμένης, κολλώδους βλέννας ή εάν παρατηρήσω ότι η βλέννα έχει γίνει από διαυγή ή λευκή σε κίτρινη ή πρασινωπή, θα προσθέσω λίγη ρίζα σταφυλιού Oregon στο φάρμακο , πολύ. Ο Matthew Wood προτείνει να χρησιμοποιήσετε τη ρίζα σταφυλιού Oregon μαζί με τη ρίζα Burdock, που συμφωνώ ότι είναι ένας ισχυρός συνδυασμός.

Συνταγή Oregon Grape-Burdock Electuaries

Στις αρχές του φθινοπώρου, πριν ξεκινήσει πραγματικά η εποχή του κρυολογήματος και της γρίπης, φτιάχνω απλούς εκλεκτούς χρησιμοποιώντας τοπικό μέλι, ρίζα κολλιτσίδας και ρίζα σταφυλιού Όρεγκον. Είναι νόστιμα όπως είναι και μπορούν εύκολα να τα βάλετε σε ένα θρεπτικό φλιτζάνι τσάι μέχρι την ουρά της ανάρρωσης από γρίπη ή κρυολόγημα που ήταν σκληρό για το αναπνευστικό σύστημα. Είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτα όταν έχετε αυτή την παρατεταμένη υγρασία στους πνεύμονές σας σε συνδυασμό με έναν αντιπαραγωγικό και μερικές φορές βαθύ βήχα που δεν φαίνεται ποτέ να καθαρίζει το φλέγμα. μου αρέσει του Thomas Easley Τεχνική εκλογής με θερμαινόμενο μέλι, αλλά αυτά μπορούν να γίνουν και με μέλι σε θερμοκρασία δωματίου.

Συστατικά

 • 1 μέρος σκόνη ρίζας σταφυλιού Όρεγκον
 • 1 μέρος σκόνη ρίζας κολλιτσίδα
 • 1 έως 2 μέρη ωμό μέλι (θερμασμένο στους 200 βαθμούς Φαρενάιτ/93 βαθμούς Κελσίου, προαιρετικά)

Εξοπλισμός

 • Μεζούρες
 • μπολ ανάμειξης
 • φούρνο μικροκυμάτων ή άλλη πηγή θερμότητας
 • κουτάλια για το ανακάτεμα
 • Δίσκος στρωμένος με λαδόκολλα ή επένδυση σιλικόνης (για να μην κολλάει)

Οδηγίες για την κατασκευή ηλεκτρικών

 1. Μετρήστε τις σκόνες βοτάνων σε ένα μπολ, αφήνοντας στην άκρη μια μικρή ποσότητα για να τις χρησιμοποιήσετε αργότερα και ανακατέψτε τις καλά.
 2. Προσθέτουμε λίγο λίγο το μέλι, ανακατεύοντας αρκετά καλά, μέχρι το μείγμα να γίνει μια ελαφρώς κολλώδης πάστα που να κρατά το σχήμα του.
 3. Σχηματίστε την πάστα σε μικρές μπάλες διαμέτρου περίπου 1/4 ίντσας (2,5 cm).
 4. Βουτήξτε ή καλύψτε κάθε μπάλα ελαφρά με την κρατημένη φυτική σκόνη και βάλτε τα σε μια λεία επιφάνεια για να σταθεροποιηθούν.
 5. Μόλις γίνουν σταθερά (περίπου μια μέρα στο υγρό μου κλίμα), μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε ένα σφραγισμένο δοχείο. Τα δικά μου τα κρατάω στο ψυγείο, αλλά θα τα κρατήσουν και στο ντουλάπι.

Χρήση: Πάρτε μία ή δύο έως τρεις φορές την ημέρα όταν χρειάζεται.

Άλλες μαγικές ιδέες σταφυλιών του Όρεγκον

 • Φτιάξτε Oregon Grape jelly με άνθη ή φρούτα του Oregon Grape για απαλό στέγνωμα του σώματος κατά τη διάρκεια της βροχερής, υγρής περιόδου.
 • Προσθέστε σκόνη ρίζας σταφυλιού Όρεγκον στο μείγμα θυμιάματός σας για να εργαστείτε στην εσωτερική επούλωση και διαύγεια. Θα ταίριαζε καλά με αχυρίδα για να θεραπεύει ένα βαθιά πληγωμένο πνεύμα, λιβάνι ή μύρο για καθαρισμό και εξαγνισμό, ειδικά όταν αλλάζουν τα όρια, και τριαντάφυλλο για θεραπεία από μια διαλυμένη ή επιζήμια σχέση ή για την εύρεση μιας νέας αγάπης με ασφάλεια.
 • Φτιάξτε το Oregon Grape flower essence για να σας βοηθήσει να διαχειρίζεστε τα προσωπικά σας όρια όταν ζείτε σε ένα πολυσύχναστο ή στενό αστικό περιβάλλον…και ως βοηθός εάν η πρόθεσή σας είναι να αλλάξετε το περιβάλλον σας σε ένα πιο ασφαλές από αυτό που βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή.
 • Φυτέψτε Oregon Grape στην μπροστινή αυλή σας κοντά στα παράθυρά σας για να προστατεύσετε από ανεπιθύμητες εισβολές.

Πόροι για την ιατρική σταφυλιών του Όρεγκον

Schreibe einen Kommentar