Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μια μηχανή βημάτων;

2
Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μια μηχανή βημάτων;

Το μηχάνημα βημάτων είναι ένα δημοφιλές μηχάνημα που είναι κοινός εξοπλισμός σε πολλά γυμναστήρια. Σας επιτρέπει να κάνετε μια προπόνηση αναρρίχησης σκαλοπατιών, χωρίς στην πραγματικότητα να ανεβείτε σκάλες. Αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά προκλητικό. Καθώς γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, μπορεί να αναρωτιέστε αν πρέπει ή όχι να επιλέξετε ένα μηχάνημα βημάτων αντί για διάδρομο ή ποδήλατο. Λοιπόν, η απάντηση είναι ναι!

Λοιπόν, γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το μηχάνημα;

Καύση θερμίδων

Το σώμα σας δουλεύει πολύ σκληρά για να ανεβείτε τις σκάλες. Είναι μια έντονη προπόνηση καρδιο που είναι γνωστό ότι προάγει την απώλεια βάρους καίγοντας επιπλέον θερμίδες. Ενισχύει επίσης τους πνεύμονες και την καρδιά σας, κάτι που είναι το κλειδί για να παραμείνετε σε φόρμα. Εάν οι πνεύμονες και η καρδιά σας είναι υγιείς, το σώμα σας είναι σε θέση να πιέσει τον εαυτό του να εργαστεί σκληρότερα και να κάψει περισσότερες θερμίδες.

Δύναμη πυρήνα

Όταν είστε στο μηχάνημα βημάτων, εργάζεστε επίσης στην ισορροπία σας. Εξαιτίας αυτού, ο πυρήνας σας ασχολείται συνεχώς. Πρέπει να δουλέψει σκληρά για να στηρίξει το πάνω μέρος του σώματός σας. Μερικά οφέλη από την καλή δύναμη του πυρήνα είναι η βελτιωμένη στάση του σώματος, ο λιγότερος πόνος στη μέση και ο μειωμένος κίνδυνος τραυματισμού.

Δυνατές γάμπες

Οι γάμπες σας σας επιτρέπουν να τρέχετε, να περπατάτε και να πηδάτε με ευκολία. Επιπλέον, χρειάζονται για να διατηρήσετε την ισορροπία σας όλη την ημέρα. Όταν κάνετε ένα βήμα, είτε στο μηχάνημα είτε όταν περπατάτε, οι γάμπες σας εμπλέκονται. Έτσι, οι γάμπες σας μπορούν να κάνουν καλή προπόνηση στο μηχάνημα, καθώς ασχολούνται συνεχώς με κάθε βήμα που κάνετε.

Θετικές Ενδορφίνες

Όταν ανεβαίνετε τις σκάλες, το σώμα σας απελευθερώνει ενδορφίνες με χημικές ουσίες που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά. Όταν τελειώσετε την προπόνησή σας, μπορεί να είστε κουρασμένοι, αλλά μπορεί να αισθάνεστε πολύ καλά με τη σκληρή δουλειά που καταβάλλετε.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διατήρηση της υγείας του σώματός σας, επισκεφτείτε το πλησιέστερο κέντρο Herbal One και μιλήστε με έναν από τους διατροφικούς μας συμβούλους.

Αν σας άρεσε αυτό το ιστολόγιο, ρίξτε μια ματιά σε αυτό στο „5 τρόποι για να βοηθήσετε στον έλεγχο της υψηλής αρτηριακής πίεσης“.

Schreibe einen Kommentar