Ημέρα της Γης 2021: Ιδέες και εκδηλώσεις

Ημέρα της Γης 2021: Ιδέες και εκδηλώσεις

April 20, 2021 0 Von admin

Ακόμα κι αν οι εορτασμοί είναι εικονικοί, η γη είναι πάντα εδώ για να σας υποδεχτεί, την Ημέρα της Γης και κάθε μέρα!

Ακολουθούν μερικοί εύκολοι τρόποι για να ασχοληθείτε με την Ημέρα της Γης, 22 Απριλίου 2021.

 • Περπατήστε!
  • Απλά πηγαίνετε μια βόλτα στη γειτονιά σας. Εάν το κάνετε αυτό συνεχώς, εστιάστε όπως παρατηρείτε και μετράτε είδη λουλουδιών και δέντρων.
  • Κάντε μια μεγαλύτερη πεζοπορία σε ένα νέο μέρος. Ολοκλήρωση αγοράς αυτή τη λίστα με πεζοπορίες στην περιοχή DC για μερικές ιδέες.
  • Πηγαίνετε κάπου που έχετε ξαναπάει και αυτή τη φορά ξεκινήστε εποχιακά περιοδικά. Σχεδιάστε να πηγαίνετε ξανά κάθε τρεις μήνες – τον ​​Ιούλιο, τον Οκτώβριο και τον Ιανουάριο – και πάρτε τα σημειωματάριά σας κάθε φορά για να σχεδιάσετε ή να σημειώσετε παρατηρήσεις.
 • Παρατηρώ
  • Ζητήστε από τα παιδιά να εντοπίσουν τη σκιά τους με κιμωλία πεζοδρομίου για την ημέρα για να παρατηρήσουν το μονοπάτι του ήλιου.
  • Ξεκινήστε μια νέα ρουτίνα κάνοντας κάθισμα, καθιστή και παρατήρηση της φύσης για 3, 5, 10 ή 15 λεπτά. Εάν στα παιδιά σας αρέσει να γράφουν ή να ζωγραφίζουν, συμπεριλάβετε περιοδικά κατά τη διάρκεια ή μετά.

Βρείτε περισσότερα για σύνδεση των παιδιών με τη φύση στο άρθρο μου από την περσινή έκδοση της Ημέρας της Γης στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ουάσιγκτον.

 • Δείτε αυτά ιδέες για τη γη ανά πάσα στιγμή – και κάποιες ειδικές εκδηλώσεις – από την κυβέρνηση της κομητείας Άρλινγκτον.

City Nature Challenge 30 Απριλίου-3 Μαΐου

Προς την συμμετέχωτραβήξτε εικόνες της φύσης χρησιμοποιώντας iNaturalist, μια εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε από το AppStore ή το Google Play. Μοιραστείτε τις παρατηρήσεις σας και λάβετε σχόλια από επιστήμονες, ειδικούς και άλλους φυσιοδίφες.

Γεγονότα της περιοχής DC

Εκδηλώσεις συνασπισμού

Earth Uprising International μαζί με EARTHDAY.ORG, Διεθνής Εκπαίδευσηκαι Hip Hop Caucus συγκεντρώνονται για τρεις ξεχωριστές παράλληλες συνόδους κορυφής για το κλίμα στις 20 και 21 Απριλίου ενόψει της συνόδου κορυφής των ηγετών για το κλίμα παγκοσμίως της κυβέρνησης Μπάιντεν.

20 Απριλίου: 14:30 Ψηφιακό τετράωρο Σύνοδος Κορυφής υπό τη νεολαία που πραγματοποιήθηκε από την Εξέγερση της Γηςσε συνεργασία με διεθνείς ακτιβιστές για το κλίμα της νεολαίας.

20 Απριλίου: 7 μ.μ Hip Hop Caucus We Shall Breathe κορυφή

21 Απριλίου: 7 π.μ Teach for the Planet Global Education Summit

22 Απριλίου: 12 το μεσημέρι: μιarth Day Live: Restore Our Earth ζωντανή μετάδοση

Earthday.org

Την Ημέρα της Γης – Πέμπτη 22 Απριλίου – EARTHDAY.ORG «θα συγκεντρώσει τους συνεργάτες της, ακτιβιστές, εκπαιδευτικούς, ερευνητές, μουσικούς, καλλιτέχνες, παράγοντες επιρροής και άλλους για τη δεύτερη ετήσια ζωντανή της Ημέρα της Γης. Η πολύωρη πολυκαναλική ζωντανή ροή θα περιλαμβάνει τμήματα που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο, ξεκινώντας το μεσημέρι της Ανατολικής ώρας. Τα εργαστήρια, οι συζητήσεις σε πάνελ και οι ειδικές παραστάσεις θα επικεντρωθούν στο θέμα της Ημέρας της Γης για το 2021, Αποκαταστήστε τη Γη μας, το οποίο εξετάζει τις φυσικές διαδικασίες, τις αναδυόμενες πράσινες τεχνολογίες και την καινοτόμο σκέψη που μπορούν να αποκαταστήσουν τα οικοσυστήματα του κόσμου. Τα θέματα θα περιλαμβάνουν την κλιματική και περιβαλλοντική παιδεία, τις τεχνολογίες αποκατάστασης του κλίματος, τις προσπάθειες αναδάσωσης, την αναγεννητική γεωργία, την ισότητα και την περιβαλλοντική δικαιοσύνη, την επιστήμη των πολιτών, τους καθαρισμούς και άλλα. Θα συμμετάσχουν παγκόσμιοι ηγέτες για το κλίμα, ακτιβιστές από τη βάση, μη κερδοσκοπικοί καινοτόμοι, ηγέτες σκέψης, ηγέτες της βιομηχανίας, καλλιτέχνες, μουσικοί, παράγοντες επιρροής και άλλα».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ημέρα της Γης 2021, επισκεφθείτε www.earthday.org

Jessica Claire Haney είναι ένα συγγραφέας και ο ιδρυτής του Ενσυνείδητη Υγιεινή Ζωή. Πρώην καθηγήτρια αγγλικών, εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας συντάκτης και δάσκαλος. Μάθετε περισσότερα στο JessicaClaireHaney.com. Ακολουθήστε την Jessica στο Instagram στο @jessicaclairehaney και @mindfulhealthyστο Facebook στη διεύθυνση CrunchyChewyMama και MindfulHealthyLifeκαι στο Twitter @CrunchyChewy και @MindfulHealthy.