Ευκαιρίες για υπαίθρια γιόγκα μέσα και γύρω από το DC

Ευκαιρίες για υπαίθρια γιόγκα μέσα και γύρω από το DC

Juni 30, 2020 0 Von admin

Πάντα μου άρεσε η γιόγκα στην ύπαιθρο και μου λείπει η εξάσκηση στην κοινότητα, γι‘ αυτό αποφάσισα να διερευνήσω ποιος πρόσφερε αυτήν την επιλογή κίνησης με γνώμονα τη σωματική απόσταση και τη βιταμίνη D το καλοκαίρι του 2020.

Τα μαθήματα είναι ανοιχτά με προχωρημένη εγγραφή εκτός από όπου σημειώνεται. Φροντίστε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του στούντιο για να εγγραφείτε.

Την ημέρα του υπαίθριου μαθήματος , ελέγξτε το email σας ή επισκεφτείτε τον ιστότοπο του στούντιο ή του οργανισμού ή τη σελίδα στο Facebook για ενημερώσεις για τον καιρό.

Σημειώστε ότι ορισμένα στούντιο προσφέρουν επίσης περιορισμένο αριθμό μαθημάτων εντός στούντιο και πολλά προσφέρουν εικονικά μαθήματα.

Μοιραστείτε τις προσθήκες σας στα σχόλια!

DC

Bhakti Yoga DC

Bhakti Yoga DC προσφέρει γιόγκα σε εξωτερικούς χώρους Σάββατο 8-9 π.μ., Κυριακή 8:30-9:30 π.μ., Δευτέρα 8-9 π.μ. και Τετάρτη 7-8 μ.μ. στο 7th & K Streets NW στην καταπράσινη περιοχή δίπλα στη βιβλιοθήκη Carnegie/Apple Store.
bhaktiyogadc.com/outdoor-classes

Flow Yoga Center

Flow Yoga Center προσφέρει γιόγκα σε εξωτερικούς χώρους τα πρωινά του Σαββάτου. Η 4η Ιουλίου θα είναι στο Stead Park στο DC μεταξύ Logan & Dupont Circles στις 10:30 π.μ. Mimi Rieger. Η προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε στις 9:00 στο Rock Creek Park με Hawah Kasat.

Σύντομος σύνδεσμος για κοινή χρήση είναι flowlove.me/outdoorclasses

Βιργινία

Cool Yoga Meetup Group

Η ομάδα Cool Yoga Meetup στο Del Ray Alexandria προσφέρει Ελεύθερος γιόγκα τις Τετάρτες 8 Ιουλίου-26 Αυγούστου 6:30-7:30 μ.μ. στο Del Ray Psych & Wellness Lot (1900 Mt. Vernon Ave.), μια παράδοση που ξεκίνησε το 2014!

Επισκεφθείτε το Cool Yoga Meetup Group και το Cool Yoga σελίδα στο Facebook για λεπτομέρειες.

Ease Yoga & Cafe

Ease Yoga & Cafe στο Del Ray Alexandria προσφέρει γιόγκα σε εξωτερικούς χώρους κάθε μέρα στις 8:00 π.μ. στο γρασίδι μπροστά από το στούντιο και έχει επίσης πολλές άλλες προσφορές σε εξωτερικούς χώρους, όπως τα βράδια και αργότερα τα πρωινά. Φροντίστε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα!

easeyogacafe.com/schedule

Προσοχή στο Mat

Mind the Mat Pilates & Yoga έχει τρεις υπαίθριες προσφορές σε διαφορετικές τοποθεσίες στο Άρλινγκτον και την Αλεξάνδρεια σύμφωνα με My Area Yoga και μερικές πρόσθετες προσφορές στο ιστοσελίδα του στούντιο.

Μέριλαντ

Annmarie Sculpture Garden

Απέχει περίπου 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη γέφυρα Woodrow Wilson Annmarie Sculpture Garden & Arts Centerμέρος του Ινστιτούτου Smithsonian.

Εγγραφείτε για γιόγκα με Εξέλιξε τη γιόγκα και την ευεξία για τα ακόλουθα τμήματα έως τα μέσα Ιουλίου:

Για περισσότερα σχετικά με τις προηγούμενες επισκέψεις μας στο Annmarie, διαβάστε αυτήν την ανάρτηση και αυτήν την ανάρτηση.

Οι υπαίθριοι κήποι της Annmarie και το Fairy Lolly είναι ανοιχτά!

Η Annmarie το έχει ανανεώσει Fairy & Gnome Home Festival σε ένα Μαγεμένο καλοκαίρι στον κήπομια «χαμηλής αφής/χωρίς αφή, πολυμέσων, καθημερινή, υπαίθρια εμπειρία ξέφρενης νεράιδας διασκέδασης» διαθέσιμη έως τις 7 Σεπτεμβρίου. Δείτε το οδηγός δραστηριοτήτων και χάρτηςτο οποίο περιλαμβάνει σταθμούς δραστηριότητας που συνοδεύονται από κιτ τέχνης που διατίθενται στον χώρο του ξενοδοχείου.

Το Κέντρο Τεχνών Murray είναι ανοιχτό με Έργο Pandemic Card και το Nature Nook και εκθέματα, αλλά το ArtLAB παραμένει κλειστό.

Συνάντηση Yoga Arts Earth to Sky

Συνάντηση Yoga Arts Earth to Sky ομάδα στο Rockville, MD προσφέρει γιόγκα στο πάρκο την Τρίτη 30 Ιουνίου στην παιδική χαρά στο Fallsgrove Road στις 7:00 μ.μ.

ΠΑΝΩ

ΠΑΝΩ Το in Silver Spring προσφέρει γιόγκα σε εξωτερικούς χώρους στο Mrs. K’s Toll House (9201 Colesville Rd.) τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένης της Δευτέρας, της Τετάρτης και της Παρασκευής στις 7:30 π.μ. και μερικά μεσημέρια και βράδια. Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ εδώ.

Πού αλλού υπάρχει υπαίθρια γιόγκα στο Metro DC; Μοιραστείτε πόρους στα σχόλια ή στείλτε email στο jessica (at) mindfulhealthylife (dot) com!

Ενδιαφέρεστε για τη διασταύρωση της γιόγκα και της κοινωνικής δικαιοσύνης;

Ομιλία της κατάστασης της Ένωσης (Γιόγκα). σειρά έξι μερών που ανεβάζει και ενισχύει τις φωνές και τις εμπειρίες των δασκάλων της Μαύρης και της Καφέ Γιόγκα. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 30 Ιουνίου.

Επίσης, φροντίστε να ελέγξετε έξω Ψυχή μιας κρίσης εβδομαδιαία αγρυπνία στις 9:00 μ.μ. τα βράδια της Δευτέρας για διαλογισμό και προβληματισμούς σχετικά με το πώς να περάσουμε μέσα από την πανδημία του κορωνοϊού και τον ρατσισμό και την επανάσταση με χάρη, αγάπη και παράδοση.

Jessica Claire Haney είναι ο ιδρυτής, εκδότης και εκδότης του Ενσυνείδητη Υγιεινή Ζωή και ο συγγραφέας του Guide to Holistic Family Living in Metro DC. Μητέρα δύο παιδιών, Η Τζέσικα ίδρυσε το Arlington/Alexandria Chapter of Holistic Moms Network και εθελοντές σε θέματα σχολικής ευεξίας. Ακολούθησε Facebook στο MindfulHealthyLifeεπί @Twitter @MindfulHealthy και επάνω Instagram στο @mindfulhealthy. ΕΝΑ συγγραφέας αναζητώντας εκπροσώπηση για το πρώτο της μυθιστόρημα, η Τζέσικα προσφέρει υπηρεσίες συγγραφής, επιμέλειας, διδασκαλίας και συμβουλευτικής. Μάθετε περισσότερα στο JessicaClaireHaney.com. Το προσωπικό blog της Jessica είναι Crunchy-Chewy Mamaεπί Facebook στο CrunchyChewyMamaInstagram στο @jessicalclairehaney και επάνω Twitter @CrunchyChewy.