Αποθήκη καθαρισμού στο Phoenix, Αριζόνα

0
Αποθήκη καθαρισμού στο Phoenix, Αριζόνα

Dumpster Maxx- Καθαρισμός αποθήκης στο Phoenix, AZ Ενοικίαση σκουπιδιώνΗ εταιρεία σας μπόρεσε να προμηθευτεί μια αποκλεισμένη αποθήκη στο Phoenix σε μια δημοπρασία και είστε έτοιμοι να την αξιοποιήσετε, αλλά προτού μπορέσετε πρέπει να επιθεωρήσετε. Μόλις μάθετε τι υπάρχει στο εσωτερικό, θα πρέπει να καθορίσετε πόσα είδη και μεγέθη δοχείων απορριμμάτων θα χρειαστείτε. Είτε πρόκειται για roll off dumpster είτε για τσάντα dumpster, το Dumpstermaxx μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας για ενοικίαση κάδου. Μπορούμε να φέρουμε όσες αποθήκες ή σακούλες απορριμμάτων χρειάζονται απευθείας στην αποθήκη σας. Αυτό δεν είναι ανοιξιάτικος καθαρισμός, είναι πολύ περισσότερο εμπλεκόμενος. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να μεταφέρετε τα χύδην απορρίμματα σας σε μια χωματερή κοντά σας, η υπηρεσία μεταφοράς σκουπιδιών της Dumpstermaxx θα τα αφαιρέσει για εσάς.

Τώρα, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τον καθαρισμό της μεγάλης αποθήκης σας. Αυτό που πετάτε από μέσα πρέπει να έχει προτεραιότητα, ας δούμε μερικές ιδέες για τον καθαρισμό της αποθήκης σας.

Η αποθήκη που αποκτήσατε θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση οτιδήποτε, από εξαρτήματα μηχανών έως χημικά. Πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό της αποθήκης σας, είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζετε τι ήταν αποθηκευμένο μέσα και αν έμεινε κάτι επικίνδυνο. Οι χημικές ουσίες και οι βιολογικοί κίνδυνοι πρέπει να απομακρύνονται από περιβαλλοντολόγο και να καθαρίζεται εκτενώς η περιοχή όπου αποθηκεύτηκαν. Αφού αφαιρέσετε τυχόν βιολογικούς ή χημικούς κινδύνους, θα πρέπει να αφαιρέσετε οτιδήποτε είναι στοιβαγμένο και μπορεί να πέσει. Άδεια δοχεία, σάπιο ξύλο, σκουριασμένα μεταλλικά δοχεία, στοίβες κιτρινισμένου χαρτιού ή οποιοσδήποτε πιθανός κίνδυνος που θα μπορούσε να ανατραπεί θα πρέπει να απορρίπτονται στον ενοικιαζόμενο κάδο απορριμμάτων.

Ομοίως, κάθε παλιό ράφιο που παραμορφώνεται και εξακολουθεί να κρατά ξύλινα κιβώτια ή άλλα βαριά αντικείμενα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με προσοχή. Τα βαριά αντικείμενα πρέπει να αφαιρεθούν πρώτα από τα ράφια και από αυτά, τα ανεπιθύμητα αντικείμενα θα πρέπει να απορρίπτονται στον κάδο απορριμμάτων. Στη συνέχεια, αποσυναρμολογήστε προσεκτικά τα παραμορφωμένα ράφια. Εάν εκτείνεται μέχρι την οροφή της αποθήκης, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείται μια ζώνη ασφαλείας όταν σηκώνετε κάποιον σε περονοφόρο ανυψωτικό για να το αποσυναρμολογήσετε. Εάν χρησιμοποιείται σκάλα, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι λυγισμένη ή κατεστραμμένη με κανέναν τρόπο. Στη συνέχεια, όλα τα ανεπιθύμητα αντικείμενα, τα σκουπίδια και τα συντρίμμια θα πρέπει να συγκεντρωθούν και να πεταχτούν στους ενοικιαζόμενους κάδους απορριμμάτων.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο δάπεδο της αποθήκης για τυχόν κινδύνους. Σπασμένο γυαλί, παλιά καρφιά, ροκανίδια με νάρθηκα ή οτιδήποτε αιχμηρό θα πρέπει να σκουπίζονται και να διπλασιάζονται πριν πεταχτούν. Ελέγξτε το δάπεδο για τυχόν κινδύνους ολίσθησης, όπως μια λιπαρή περιοχή ή φύκια που έχουν αναπτυχθεί ως αποτέλεσμα μιας στέγης που έχει διαρροή. Οι περιοχές με κίνδυνο ολίσθησης πρέπει να πλυθούν με πίεση για να καθαριστούν σχολαστικά. Ο OSHA συνιστά το γυάλισμα του δαπέδου από σκυρόδεμα, το οποίο καθιστά ισχυρότερο και ευκολότερο τον καθαρισμό χημικών διαρροών.

Στη συνέχεια, πετάξτε κάθε πρόσθετο απόθεμα που έχει μείνει πίσω και δεν μπορεί να σωθεί. Μπορεί να θέλετε να κόψετε άχρηστο απόθεμα για να το χωρέσετε στον κάδο απορριμμάτων, αλλά το Dumpstermaxx μπορεί πάντα να παρέχει επιπλέον κάδους απορριμμάτων εάν χρειάζεται. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την αγοραία αξία για τυχόν σκραπ προτού το πετάξετε, σε μια αποθήκη, μπορεί να είναι αρκετό για να ανακτήσει μέρος του κόστους κτήσης του. Μπορεί να μπορέσετε να σώσετε παλιά έπιπλα με ενδελεχή καθαρισμό, αλλά αξίζει ο χρόνος και η προσπάθεια; Τα νέα έπιπλα για την αποθήκη μπορεί να είναι μια καλύτερη λύση όταν το κόστος της εργασίας των εργαζομένων συνυπολογίζεται στη διαδικασία αποκατάστασης.

Μόλις ολοκληρώσετε την εκκαθάριση της αποθήκης σας, θα έχετε μια εγκατάσταση που θα επιτρέψει την ανεμπόδιστη ροή εργασίας και τη συνολική απόδοση.

Dumpster Maxx- Warehouse Clean Out in Phoenix, AZ 1 Dumpster Rental

Εάν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή του Phoenix και εξετάζετε το κόστος ενοικίασης σκουπιδιών, δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τις τιμές του Dumpstermaxx. Από μικρούς κάδους απορριμμάτων έως μεγάλους κάδους, θα σας προσφέρουμε μια τιμή που δεν θα σπάσει τον προϋπολογισμό σας. Καλέστε ή συμπληρώστε τη δωρεάν ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας της Dumpstermaxx, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας και θα υποστηρίξουμε τις ανάγκες εκκαθάρισης της αποθήκης σας.

Schreibe einen Kommentar