Ανάψτε τη φωτιά σας: Ginger Magic για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητα

0
Ανάψτε τη φωτιά σας: Ginger Magic για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητα

Όταν ξεκίνησα την πρώτη μου επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ, μου έλειπε παντελώς η αυτοπεποίθηση. Έβγαινα από πάνω από μια δεκαετία που δεν είχα πληρωθεί για τη δουλειά μου και ειλικρινά είχα ξεχάσει πώς είναι να βγάζω τα δικά μου χρήματα.

Ξεκινώντας ξανά: Βοτανική μαγεία για να κινηθείτε

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετώπισα στα χρόνια που ήμουν μαμά που μένω στο σπίτι, καθηγήτρια κατ‘ οίκον εκπαίδευσης και δευτερεύων επιχειρηματικός συνεργάτης ήταν να δω αυτό που κάνω ως πολύτιμο. Εγώ, όπως πολλοί από την κουλτούρα μου, έχω εξισώσει τα χρήματα που κερδίζω με την πολύτιμη δουλειά που έχω κάνει ή με την καλή πώληση. Οι οικονομικές καταστάσεις είναι κάτι περισσότερο από μια λίστα με τα χρήματα που εισέρχονται και βγαίνουν από τους λογαριασμούς σας. είναι μια μετρήσιμη περιγραφή της αξίας σας στο πλαίσιο της αμερικανικής κοινότητας και κουλτούρας. Καλώς ή κακώς, το να ξοδεύω πάνω από μια δεκαετία δουλεύοντας σε επαγγελματικό επίπεδο και να μην λαμβάνω συνολικά περισσότερα από μερικές εκατοντάδες δολάρια, ενώ για να το κάνω αυτό με άφησε να νιώθω μόλις ένα βήμα παραπάνω χωρίς αξία στο πιο θεμελιώδες επίπεδο μου.

Στη συνέχεια, η λαμπρή ιδέα μου για τη δημιουργία της δικής μου ροής εισοδήματος και η αυτοπεποίθησή μου ήταν να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση…ως ανεξάρτητος franchiser σε ένα σύστημα δικτυακού μάρκετινγκ. Ήταν εντελώς νέος χώρος για μένα, που μου ζήτησε να μάθω ένα εντελώς νέο σύνολο δεξιοτήτων πολύ έξω από τη ζώνη άνεσής μου. Περίπου δύο μήνες μετά, συνειδητοποίησα ότι θα χρειαζόμουν λίγη μαγεία για να βοηθήσω να ξεκινήσω την επιχείρησή μου, να προσελκύσω πελάτες και μετρητά και να χτίσω την αυτοπεποίθησή μου.

Τζίντζερ και χρήματα

Η σχέση του τζίντζερ με τα χρήματα έχει τις ρίζες του στην ικανότητά του να κινεί την ενέργεια. Σε ενεργειακά ιατρικά συστήματα, όπως η Αγιουρβέδα και η Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική, το τζίντζερ χρησιμοποιείται για να αναζωπυρώσει τη φωτιά που έχει σβήσει και να θερμάνει τις ψυχρές συνθήκες. Διεγείρει τη θέληση που κάθεται στα κέντρα ισχύος και βοηθά να τροφοδοτηθούν οι εσωτερικές φωτιές. Το χρήμα, ως το πρωταρχικό δοχείο ή σύμβολο δύναμης στον πολιτισμό μας, είναι το καύσιμο που κινεί την κοινότητα, τον πολιτισμό και τη χώρα μας σε δράση. Κατά μία έννοια, τα χρήματα είναι η θέληση του έθνους μας, επομένως η σύνδεση μεταξύ του φαρμάκου του τζίντζερ και του ρόλου του χρήματος στον πολιτισμό μας είναι εύκολο να διαπιστωθεί.

Το τζίντζερ χτίζει αυτοπεποίθηση

Πέρα από αυτή την επιφανειακή ματιά, το τζίντζερ έχει λίγο περισσότερο φάρμακο να προσφέρει. Στη ρίζα της θέσης του χρήματος στην κουλτούρα μας βρίσκεται η ιδέα της εμπιστοσύνης. Αυτοί που έχουν χρήματα συχνά έχουν αυτοπεποίθηση. Για να βγάλει κανείς ή να κερδίσει χρήματα, χρειάζεται αυτοπεποίθηση. Η αυτοπεποίθηση είναι θεμελιώδης για την απόκτηση χρημάτων…και το τζίντζερ είναι ειδικός στο να βοηθάει κάποιον να χτίσει αυτοπεποίθηση. Όταν το τζίντζερ πυροδοτεί τις εσωτερικές πυρκαγιές, βοηθά επίσης να κινηθεί κατά μήκος τυχόν κομματιών που μπορεί να έχουν μείνει στάσιμες ή να μην συμβάλλουν στη συνολική υγεία κάποιου. Το τζίντζερ μας βοηθά να αφομοιώσουμε τις εμπειρίες της ζωής μας και να τις χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι το είδος της αυτοπεποίθησης που πηγάζει από βαθιά μέσα του, που διαποτίζει το είναι κάποιου, που λάμπει σαν φωτιά μέσα στη νύχτα.

Έχοντας όλα αυτά κατά νου, εστίασα στην πρόθεσή μου στην επιλογή συνεργατών αιθέριων ελαίων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν το τζίντζερ να με βοηθήσει να οικοδομήσω αυτοπεποίθηση:

  • Το Cedarwood βοηθά στο άνοιγμα του τσάκρα του στέμματος, προσφέροντας μια ισχυρότερη σύνδεση με τη Θεία έμπνευση και μια ισχυρότερη αίσθηση διαίσθησης.
  • Το Cypress προσφέρει ένα ισχυρό ρεύμα γείωσης από την κορώνα μέχρι τα πόδια, ανοίγοντας έτσι τα κανάλια και συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός μονοπατιού για όλη αυτή τη φωτιά.
  • Το δεντρολίβανο βοηθά στην τόνωση και βοηθά στην εστίαση.
  • Πικρό πορτοκάλι, όπως πολλά από τα εσπεριδοειδή οικογένεια και Περγαμόντο, βοηθά να μετατοπιστεί η ενέργειά του προς την αφρώδη χαρά.

Δίπλωσα ένα μικρό κομμάτι χαρτοπετσέτας και έβαλα πάνω του δύο σταγόνες από κάθε αιθέριο έλαιο. Αυτό, το δίπλωσα με τις σταγόνες αιθέριου ελαίου μέσα για να μην μουλιάσουν απευθείας στα χαρτιά μου. Αυτό, μαζί με μια στοίβα επαγγελματικές κάρτες, το έκλεισα σε μια πλαστική σακούλα, έτσι ώστε το άρωμα των αιθέριων ελαίων να μπαίνει στις κάρτες. Η εργασία χρειάστηκε μόνο λίγα λεπτά εστιασμένης προσοχής.

Τους άφησα να εμποτιστούν για μερικές μέρες, μετά έβγαλα τις κάρτες και τις πρόσθεσα στον κάτοχο της επαγγελματικής μου κάρτας. Τώρα, όταν φτάνω στην θήκη της επαγγελματικής μου κάρτας για να μοιραστώ μια κάρτα, πιάνω μια μυρωδιά από το μείγμα μου. Μου θυμίζει την πρόθεσή μου, να προσελκύσω χρήματα και πελάτες προς τον εαυτό μου, να οικοδομήσω την επιχείρησή μου και να ξαναχτίσω την αυτοπεποίθησή μου. Μερικές φορές τα βγάζω και τα μυρίζω (όταν δεν κοιτάει κανείς!), επίσης. Το άρωμα διαποτίζει σιγά σιγά την ύπαρξή μου όπως διαποτίζει τις κάρτες μου.

Για μένα, αυτό είναι το καλύτερο είδος μαγείας – μια απλή, απλή, μικρή πράξη που ακολουθείται από εύκολες επακόλουθες ενέργειες, όλες σχεδιασμένες γύρω από έναν εστιασμένο στόχο… που περιλαμβάνει μαγικά φυτά όπως το τζίντζερ!

Πόροι:

Schreibe einen Kommentar